Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, πραγματοποιήθηκε η 4η απονομή των Tourism Awards. Στην τελετή παρευρέθηκαν περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες από τον κλάδο του τουρισμού.  Τα Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency και το Esperas Hotel Santorini συμμετείχαν μέσω της υποψηφιότητας τους στην κατηγορία Digital Tourism και την υποκατηγορία Customer acquisition / Customer retention & motivation strategy.

enarksi tourism awards

Πλάνο πρίν την έναρξη της απονομής των Tourism Awards. © Boussias Communication

Στην κατάμεστη αίθουσα Αντιγόνη, η τελετή απονομής ξεκίνησε με χαιρετισμούς των επισήμων και τις απονομές των τιμητικών βραβείων. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Αθανασίου.

apopsi aithousas aponomis vraveion tourism awards 2018

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν οι Κύρος Ασφής και Τάσος Φλάμπουρας, συνιδιοκτήτες του Agency καθώς και οι Ιουλία Μαυρέλου και Γιώργος Αδαμαντόπουλος, ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής επιχείρησης Esperas Hotel Santorini.

Μετά από την ανακοίνωση πολύ σημαντικών βραβείων ήρθε και η ώρα για την κατηγορία Digital Tourism. Τα Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency βραβεύτηκαν στην υποκατηγορία, Customer acquisition / Customer retention & motivation strategy για την επίτευξη της αύξησης των Direct Bookings του Esperas Hotel Santorini.

paralavi vraveiou direct bookings tourism awards 2018

Ο Κύρος Ασφής από τα Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency και ο Γιώργος Αδαμαντόπουλος από το Esperas Hotel Santorini παραλαμβάνουν το βραβείο στη τελετή των Tourism Awards 2018 Image © Boussias Communication

Από την υποψηφιότητα στη βράβευση

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των direct bookings του Esperas Hotel Santorini, πραγματοποιήθηκε με την κατάθεση του φακέλου με την υποψηφιότητα από μέρους του hotel digital marketing agency μας. Συγκεκριμένα αναλύσαμε τους τρόπους με τους οποίους επιτύχαμε την αυξήση κατά 30% στο κανάλι των απευθείας κρατήσεων .

Η στρατηγική που ακολουθήθηκε ουσιαστικά στόχευε σε ένα συνεχές conversion των χρηστών από τις διάφορες πλατφόρμες με τελικό προορισμό το website του ξενοδοχείου και τις απευθείας κράτησεις. Εκεί ουσιαστικά,με τη χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων του hotel digital marketing, κερδήθηκαν και τα μεγάλα στοίχηματα που ονομάζονται Best Price Guarantee και απευθείας κράτηση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο της ομάδας μας που εργάστηκε και συνέβαλε ουσιαστικά στην κατάκτηση των παραπάνω στόχων, καθώς η επιτυχία δεν έρχεται μόνο από τη καλή γνώση και χρήση των εργαλείων που έχουμε στη διάθεση μας,  αλλά και από την αποτελεσματική συνεργασία και την καλή επικοινωνία.

 

23 Μαρτίου 2018 Χωρίς σχόλια Kyros Asfis ,