Τα Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στα τέλη του 2015. Αν και ένα νέο agency στο χώρο του hotel digital marketing, η ομάδα του διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την προώθηση των ξενοδοχείων και των τουριστικών επιχειρήσεων είναι οι πλεόν σύγχρονοι και αποτελεσματικοί.

Μετά από 2 1/2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας αποφασίσαμε πως ήρθε η στιγμή να διαγωνιστούμε και να θέσουμε υποψηφιότητα στα Tourism Awards 2018. Τα Tourism Awards,  διοργανώνονται από την Boussias Communications και αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό. Τα τελευταία 4 χρόνια επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τουριστικό κλάδο και συνεισφέρουν στον Ελληνικό Τουρισμό βραβεύονται μέσα από αυτό το θεσμό.

Παρακολουθείστε το video από την εκδήλωση των Tourism Awards 2017:

Οι κατηγορίες στις οποίες συμμετέχουν οι διαγωνιζόμενοι είναι πολλές και μπορείτε να τις δείτε εδώ. Εμείς διαγωνιζόμαστε στην κατηγορία Digital Tourism και συγκεκριμένα στην νέα και πολύ σημαντική υποκατηγορία Customer acquisition / Customer retention & motivation strategy. Για τη συμμετοχή μας επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των απευθείας πωλήσεων (direct bookings) του συνεργάτη μας Esperas Santorini Hotel.

Η αύξηση στις απευθείας πωλήσεις, επετεύχθη μέσα από μια στρατηγική η οποία σχεδιάστηκε από κοινού με την επιχείρηση. Ο κύριος στόχος ήταν η κατεύθυνση των χρηστών προς το website του Esperas Santorini Hotel και μετατροπή τους σε πελάτες, με την ορθή χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων (Social Media, Newsletter, Content Marketing, PPC καμπάνιες).

Η ανακοίνωση των νικητών και η τελετή απονομής θα γίνει στις 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα με μεγάλη αγωνία.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν live την απονομή δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το www.tourismawards.gr την ημέρα της εκδήλωσης ή να συμπληρώσουν το email σας και να εγγραφούν στην υπηρεσία υπενθύμισης.

UPDATE

Τα Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency βραβεύτηκαν στην Τελετή απονομής των Tourism Awards. Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ

 

12 Μαρτίου 2018 Χωρίς σχόλια Kyros Asfis ,